Race Category Times Race Length Gap
Cat 4/Novice 11:45am to 12:25pm 40 minutes 10 min.
Cat 3/4 12:35 to 1:25pm 50 minutes 10 min.
Cat 2/3 1:35 to 2:25pm 50 minutes 10 min.
Cat 3/4/Novice Women 2:35 to 3:15pm 40 minutes 10 min.
Masters 1/2/3 50+ 3:25 to 4:25pm 60 minutes 10 min.
Pro 1/2 Women 4:35 to 5:35pm 60 minutes 10 min.
Handcycle H1/2 H3/4/5 & Women 5:45 to 6:20pm 35 minutes None
Local Event 6:20 to 7:00pm 40 minutes None
Pro 1/2 Men 7:00 to 8:30pm 90 minutes None

**Schedule Subject To Change

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook